Απέκτησε 6pack κοιλιακούς ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές!!!

Απόκτησε 6-pack κοιλιακούς

Αν θέλεις να αποκτήσεις το πολυπόθητο 6pack δεν χρειάζεται να κουράζεσαι και να σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνω για να τα καταφέρω άπλα ακολούθησε τις παρακάτω πολύ απλές συμβουλές και σίγουρα θα αποκτήσεις τους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι!!!

1.Χτίσε μυική μάζα. Θα πρέπει να ξυπνήσεις τους κοιλιακούς μύες με αρκετές και δυναμικές ασκήσεις ώστε να δυναμώσουν και να πάρουν όγκο για να εμφανιστούν ευκολότερα και να είναι πιο εντυπωσιακοί!!!
 2.Χάσε το περιττό λίπος. Όσο και να έχεις γυμνάσει και δυναμώσει τους κοιλιακούς σου δεν θα έρθουν στην επιφάνεια ποτέ.Υπολόγισε ότι θα πρέπει να κατέβει περίπου στο 10% το ποσοστό του λίπους σου.
3.Διατροφικές συμβουλές. Η διατροφή για τους κοιλιακούς θα έλεγα ότι είναι το Α και το Ω!!!Φρόντισε να τρως μικρά και συχνά γεύματα ώστε να κρατάς τον μεταβολισμό σου σε εγρήγορση κάνοντας περισσότερες καύσεις.Το πρωινό είναι πολύ σημαντικό γεύμα οπότε μην το παραλείπεις,τα γεύματα σου να είναι πλούσια σε φυτικές ίνες ώστε να γίνετε σωστά η πέψη και βέβαια μην ξεχνάς να πίνεις αρκετό νερό κατά την διάρκεια της ημέρας τουλάχιστο 2 λίτρα, θα βοηθήσει πολύ τον μεταβολισμό σου και θα ελέγξει την όρεξη σου!!!
4. Κίνητρο. Αν ο μόνος σας στόχος είναι να αποκτήσετε γραμμωμένους κοιλιακούς ξανασκεφτείτε το κίνητρο.Δεν χρειάζεται να σας γίνει έμμονη ιδέα,γυμνάστε σκληρά όλο σας το σώμα προσέξτε την διατροφή σας.Σκεφτείτε τα ευεργετήματα της συστηματικής άσκησης για την υγεία σας και φυσικά σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα σας και για τον-την σύντροφο σας!!!Να έχετε μια όμορφη ημέρα γεμάτη υγεία καλή διατροφή και πολύ άσκηση,τα αποτελέσματα αργά η γρήγορα θα έρθουν!!!
Διαβάστε επίσης:
Κάψτε περισσότερο λίπος αυξάνοντας την μυική σας μάζα!!! 

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΦΕΤΕΣ!!! 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΦΕΤΕΣ!!!



Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου