1ο μέρος. Πώς μπορώ να επιταχύνω ραγδαία καύσεις και μεταβολισμό!!!

Αύξηση καύσεων και μεταβολισμού

Η ταχύτητα με την οποία λαμβάνουν χώρα οι μεταβολικές διεργασίες ονομάζεται μεταβολικός ρυθμός. Το ποσοστό αυτό επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όπως το τι τρώτε η όχι,αν πως και πόσο γυμνάζεσαι, και κατά πόσο το πεπτικού,νευρικό σύστημα και ο θυρεοειδής σου λειτουργούν σωστά και είναι υγιείς!
Γρηγορότερος μεταβολισμός σημαίνει ότι πιο εύκολα το σώμα σας μπορεί να κάψει λίπος.

Για να δούμε λοιπόν πως μπορούμε να επιταχύνουμε ραγδαία τις καύσεις  και τον μεταβολισμό μας ακολουθώντας τις παρακάτω 10 συμβουλές,διαβάζοντας σε αυτό το άρθρο τις πρώτες 5.
1) Πρέπει να τρώτε ένα υψηλής ποιότητας πρωινό το οποίο να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας,φυτικές ίνες και υδατάνθρακες από προϊόντα ολικής άλεσης και κόκκινα φρούτα όπως Gogi berries, βατόμουρα (blackberries), τα μύρτιλλα (blueberries), τα σμέουρα (raspberries), στα μαύρα φραγκοστάφυλα (blackcurrant).
Το πλούσιο πρωινό σε θρεπτικά συστατικά ενεργοποιεί σώμα και μεταβολισμό ώστε να κάνουν υψηλές καύσεις μέχρι το μεσημέρι,οπότε δεν
παραλείπουμε ποτέ το πρωινό.


2) Τρώτε άφθονα φρούτα και λαχανικά.
Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες,βιταμίνες,ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά. Προτιμήστε φρούτα εποχής και κόκκινα φρούτα όπως αναφέραμε και πριν και κυρίως πράσινα λαχανικά που βοηθούν το σώμα μας να αποτοξινωθεί.


3) Καταναλώστε τουλάχιστο 1 γραμμάριο πρωτεΐνης ανά 1 κιλό βάρους ανά ημέρα. Αν το βάρος σας είναι 100 κιλά τότε θα πρέπει να καταναλώσετε 100γρ πρωτεΐνης χωρισμένη σε 3-4 γεύματα δλδ 25-35γρ ανά 3 ώρες περίπου για καλύτερη απορροφισιμότητα. Ο ορός γάλακτος είναι ιδανική επιλογή λόγω του πόσο γρήγορα αφομοιώνεται από το σώμα σας μπορεί να χωνεύσει. Έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωση άφθονης πρωτεΐνης μπορεί να επιταχύνει τον μεταβολισμό σας αρκετά για να κάψει επιπλέον 150-200 θερμίδες ανά ημέρα.

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ
Enter Weight
Enter Body Fat %
Results


4) Πίνετε πράσινο τσάι ή καφέ. Η καφεΐνη κάνει περισσότερα από το να μας ξυπνάει το πρωί.Δίνει στο μεταβολισμό μας απίστευτη ώθηση μην ξεπερνάτε όμως τα γιατί μπορεί να σας φέρει αϋπνία και ο ύπνος ειδικά αν γυμνάζεστε είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη σας.Το πράσινο τσάι είναι ένα σημαντικό εργαλείο και κλειδί στην απώλεια βάρους και την επιτάχυνση του μεταβολισμού μας!! Επιπλέον περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ονομάζεται επιγαλλοκατεχίνη(EGCG) όπου ασκεί την πιο έντονη αντιοξειδωτική δράση 25-100 φορές πιο ισχυρή από ότι οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες E και C .


5) Πάρτε καθημερινά ένα συμπλήρωμα με βιταμίνες του συμπλέγματος Β,οι οποίες βοηθάνε το σώμα να μεταβολίσει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη, διατηρώντας την καλή λειτουργία του νευρικού μας συστήματος.

Διαβάστε  τις επόμενες 5 συμβουλές ΕΔΩ.

2ο μέρος . Πώς μπορώ να επιταχύνω ραγδαία καύσεις και μεταβολισμό!!!

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια πάντα με ΥΓΕΙΑ!!!

Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

1 σχόλιο:

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου