Φάε λίπος για να κάψεις λίπος...5 λόγοι που θα σε πείσουν!!!

 5 Λόγοι που θα σε πείσουν να προτιμήσεις την κατανάλωση λίπους για να είσαι πάντα χορτάτος να μην εχεις λιγούρες και να ενεργοποιήσεις τον μηχανισμό καύσης λίπους!!!

1. Η κατανάλωση λίπους όταν κάνουμε διαλείπουσα νηστεία (IF) είναι το θρεπτικό συστατικό σε σχέση με την πρωτεΐνη και τον υδατάνθρακα που θα μας κρατήσει για περισσότερη ώρα χορτάτους χωρίς να έχουμε λιγούρες και χωρίς να πεινάμε με αποτέλεσμα να μπορούμε να είμαστε για ώρες νηστικοί (IF)  χωρίς να έχουμε συνεχείς αυξομειώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα με αποτέλεσμα την συνεχή παραγωγή ινσουλίνης κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου θετικό αν ο στόχος μας είναι η απώλεια λίπους!

2. Η κατανάλωση λίπους υποστηρίζει τις ορμόνες και το ενδοκρινικό μας σύστημα!

3. Το λίπος έχει σχεδόν μηδενική επίδραση στην αύξηση του σακχάρου σε σύγκριση με την πρωτεΐνη και τον υδατάνθρακα! Να θυμάστε κάθε φορά που τρώμε κάτι που αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα παράγεται ινσουλίνη οπότε αυτομάτως σταματάει τον μηχανισμό καύσης λίπους!

4. Οι τροφές που περιέχουν λίπος είναι πλούσιες σε λιποδιαλυτές βιταμίνες (συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α, D, E, K) οι οποίες είναι απαραίτητες για την σωστή λειτουργία του μεταβολισμού!

5. Οι δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά στην ουσία επιβραδύνουν τον μεταβολισμό μας! Προσθέτοντας λίπος στην διατροφή μας καταφέρνουμε να κρατήσουμε μακριά την πείνα και την κατάσταση επιβίωσης δηλαδή επιβράδυνση μεταβολισμού και καύσεων!!!
http://tidd.ly/49e23d5b
Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
@georgemman
https://www.instagram.com/georgemman
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου