Unboxing eVitamins Αξιολόγηση - BCAA 5000 - Amino 2222 - Optimum Nutrition!!!

Unboxing evitamins - BCAA 5000 - Amino 2222 - Optimum Nutrition
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ Χρησιμοποίησε ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ:  
FITGR κατά τη διαδικασία ταμείου.

Κατά την διάρκεια μιας βαριάς προπόνησης υπάρχει έντονος καταβολισμός της μυικής μάζας!!! Αν θέλετε να μειώσετε όσο το δυνατό στο ελάχιστο τον μυικό καταβολισμό και να προωθήσετε στο μέγιστο τον μυικό σας αναβολισμό-πρωτεινοσύνθεση δείτε τι είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε πριν και μετά την προπόνηση!!!

Στο παρακάτω βίντεο θα κάνουμε το Unboxing και μια μικρή περιγραφή των προϊόντων που μας έστειλε η eVitamins!!! Αυτή την φορά μας έστειλε κάποια πολύ σημαντικά προϊόντα για όποιον θέλει να αναπτύξει την καθαρή μυική του μάζα και να μειώσει τον μυικό καταβολισμό!!! Δείτε το βίντεο, αφήστε τα σχόλια σας και θα χαρώ να σας βοηθήσω σε τυχόν απορίες σας!!!

 Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι αυτά τα οποία αναλύονται στο βίντεο είναι προσωπικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν κανόνα!!!
Τα συμπληρώματα διατροφής προτείνονται αυστηρά σε άτομα που είναι άνω των 18 ετών και σε περιπτώσεις ελλιπούς διατροφής σε θρεπτικά συστατικά. Άλλη περίπτωση μπορεί να είναι επειδή έχουμε πολύ εντόνους ρυθμούς στην καθημερινότητα μας, στην εργασία μας η επειδή είμαστε αθλητές - αθλούμενοι.
Είναι πολύ σημαντικό να μη ξεχνάμε πως η σημαντικότερη πηγή θρεπτικών συστατικών πρέπει να είναι τα κανονικά τρόφιμα , βιολογικά ή μη!!!
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ταυτίζουμε τα συμπληρώματα με τα αναβολικά στεροειδή ή τις ορμόνες!!!
Θα μπορούσαμε να πούμε πως πολλά συμπληρώματα κυρίως μεγάλων εταιρειών που πληρούν υψηλά στάνταρ αποτελούνται τα συστατικά τους από κανονικές τροφές, άρα και αυτά είναι τρόφιμα απλά σε διαφορετική μορφή.
Τα συμπληρώματα διατροφής όπως εξάλλου ονομάζονται συμπληρώνουν τη διατροφή μας, δεν την υποκαθιστούν!!!
Ότι απορίες έχετε η σας δημιουργηθούν κατά την παρακολούθηση του βίντεο, αφήστε το σχόλιο σας και θα χαρώ να σας βοηθήσω να τις λύσουμε!!!  
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ Χρησιμοποίησε ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ:  
FITGR κατά τη διαδικασία ταμείου.

Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!




http://bit.ly/evitaminsdiscount
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου