Πλήρες πρόγραμμα εξάσκησης Ώμων από τον Mr.Olympia Phil Heath!!!

programma askisis omon mr olympia phil heath

Οι φαρδείς και στρογγυλεμένοι ώμοι είναι σύμβολο αρρενωπότητας, προσδίδοντας μια επιβλητική καλοστημένη κορμοστασιά,αυξάνοντας σημαντικά το εύρος της πλάτης μας!!!



Το στρογγύλεμα των ώμων είναι κάτι που με συστηματική και δυναμική προπόνηση μπορούμε να επιτύχουμε. Αυτό όμως που δεν μπορούμε να αλλάξουμε ειδικά αν έχουμε περάσει τα 20 έτη, είναι η κατασκευή του σκελετού μας.
Ακόμη και αν δεν είμαστε προικισμένοι από την φύση και τα γονίδια μας έχοντας μεγάλες και φαρδιές πλάτες, μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά το εύρος των ώμων και επομένως και το εύρος της πλάτης μας!!!


Οι ώμοι ή αλλιώς δελτοειδείς μύες αποτελούνται από τρεις κεφαλές, την μπροστά, την μεσαία και την πίσω.
Όταν αυτές οι κεφάλες αναπτυχθούν πλήρως, δίνουν μια αξιόλογη εικόνα τους εύρους των ώμων προσθέτοντας κάποια εκατοστά παραπάνω, με αποτέλεσμα ακόμη και οι γενετικά αδικημένοι να ωφελούνται ειδικά αν γυμνάσουν την μεσαία μοίρα που δίνει την αύξηση τους εύρους, χωρίς φυσικά να αμελήσουμε τις άλλες δυο μοίρες!

Είναι σημαντικό να μην τους παρακουράζουμε, επειδή οι ώμοι είναι μια μικρή μυική ομάδα που συμμετέχει και σε άλλες ασκήσεις όπως αυτές του στήθους.
Μια προπόνηση αρκετά δυναμική από 15-25 λεπτά είναι υπεραρκετή για να δείτε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!
Μπορείτε να προπονείτε τους ωμούς σας μετά από το στήθος, διότι συμμετέχουν τόσο πολύ που στη συνέχεια θα χρειαστούν μονάχα λίγες εξειδικευμένες ασκήσεις, κυρίως για την μεσαία και την πίσω μοίρα.

Αν δεν παρατηρείτε ανάπτυξη των ώμων σας, τότε ίσως τους υπερπροπονείτε. Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο ανάπτυξης, ειδικά για τις μικρές μυικές ομάδες οπότε κόψτε ταχύτητα αυξήστε την ένταση και την αυτοσυγκέντρωση των ασκήσεων, μειώνοντας την διάρκεια εξάσκησης.


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το πλήρες πρόγραμμα εξάσκησης ώμων του  
Mr.Olympia Phil Heath!!! Σας συστήνω  να το ξεκινήσετε άμεσα, προσωπικά είδα και συνεχίζω να βλέπω εξαιρετικές αλλαγές στους ώμους μου!

Δείτε επίσης:Χτίστε τεράστιους μπαλαρισμένους ώμους!!! 

Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου