Τα 24 μυστικά της ΔΙΑΙΤΑΣ από το Α ως το Ω!!!

24 χρυσά "μυστικά της ΔΙΑΙΤΑΣ" για να πετύχεις το σώμα των ονείρων σου και να βιώσεις υγεία και ευεξία!!!

Μυστικά δίαιτα
Δεν χρειάζεται να υποβάλεις τον εαυτό σου σε αυστηρές δίαιτες προκειμένου να χάσεις κιλά. Χρειάζεται όμως να γνωρίσεις 24 πράγματα, όσα και τα γράμματα του αλφάβητου, για να είσαι και να αισθάνεσαι πάντα fit & sexy χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Μάθε και τήρησε τη δική σου αλφαβήτα στη διατροφή και τη ζωή σου, και δεν θα έχεις ποτέ ξανά πρόβλημα βάρους.

loading...

Μάθε πόσες θερμίδες πρέπει να τρώς για να πετύχει η ΔΙΑΙΤΑ!!!

θερμίδες δίαιτα

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε βήμα προς βήμα πως θα υπολογίσουμε πόσες θερμίδες πρέπει να λαμβάνουμε ημερησίως για μια πετυχημένη ΔΙΑΙΤΑ και ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ!!!

loading...

Μάθε πόσες θερμίδες καις την ημέρα!!!

Καύση θερμίδων

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πως μπορούμε πολύ απλά να υπολογίσουμε το πόσες θερμίδες καίει την ημέρα το σώμα μας!!!

Από το 1ο βήμα έχετε ήδη υπολογίσει το Βασικό Μεταβολισμό, δηλαδή τις θερμίδες που ξοδεύει ο οργανισμός σας για τις βασικές του λειτουργίες. Για να βρείτε όμως πόσες θερμίδες ξοδεύει συνολικά το σώμα σας μέσα σε μια ημέρα, θα πρέπει να συνεκτιμήσετε και τις θερμίδες που χρησιμοποιείτε για το σύνολο των δραστηριοτήτων σας, είτε αυτές αφορούν τις καθημερινές δουλειές, είτε την άσκηση.
loading...

Μάθε πώς να υπολογίζεις τον ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ σου!!!

Πως υπολογίζω τον μεταβολισμό μου

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πως μπορούμε πολύ απλά να υπολογίσουμε τον μεταβολισμό μας!!!

Πόσες φορές κολλήσατε κατά τη διάρκεια της δίαιτας και τα «ρίξατε» στο μεταβολισμό σας; Για να μπορέσετε να κάνετε μόνοι σας τη δική σας διατροφή απώλειας βάρους είναι σημαντικό να γνωρίσετε τον προσωπικό σας σύμμαχο και βοηθό σας… με άλλα λόγια το μεταβολισμό σας…
loading...

Φάτε περισσότερο και χάστε τα ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ!!!

Διατροφή δίαιτα με πρωτεΐνες

Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε ποιες τροφές και γιατί θα πρέπει να τρώμε για να έχουμε μια υγιεινή ΔΙΑΙΤΑ και πετυχημένο ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ!!!

loading...

Μελομακάρονα ή Κουραμπιέδες μεγάλο το δίλημμα!!!

melomakarona vs kourampiedes

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες σκεφτόμαστε όλα αυτά τα υπέροχα γλυκά που θα απολαύσουμε τις μέρες των γιορτών με επικρατέστερα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες,το ερώτημα είναι πιο να προτιμήσουμε για να προσέξουμε την σιλουέτα μας!!!

loading...

Μάθετε να διαβάζετε τις ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!!

Ετικέτες τροφίμων

Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε να διαβάζουμε τις ετικέτες τροφίμων και τι να προσέχουμε στα θρεπτικά συστατικά.

Μπορείτε να κάνετε υγιεινές επιλογές άμεσα: πάρτε μερικά τρόφιμα στην κουζίνα σας και διαβάστε τις  «Θρεπτικές Πληροφορίες» στις ετικέτες. Εάν παρακολουθείτε πόσες θερμίδες, λίπη και υδατάνθρακες καταναλώνετε, είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πόσες από αυτές είναι στη σύνθεση των προϊόντων που καταναλώνετε.
loading...

Οι μυστικές συνταγές της Κλεοπάτρας για εκθαμβωτική ΟΜΟΡΦΙΑ !!!

Μυστικά ομορφιάς

Παρακάτω θα βρείτε συνταγές ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα. Σχεδόν ό,τι απλώνουμε στο δέρμα καταλήγει στο αίμα μας και μέσω αυτού σε όλα τα όργανα του σώματος. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας καλλυντικά.

Ας αφιερώσουμε λοιπόν ένα Σαββατοκύριακο σε μια διαφορετική κούρα, με υλικά φυσικά, που κρύβονται στο ψυγείο και το ντουλάπι της κουζίνας μας. Με τη βοήθεια της κ. Γιάννας Περγαντά, φαρμακοποιού, εξασφαλίσαμε τις «μυστικές» συνταγές ομορφιάς της βασίλισσας της Αιγύπτου.
loading...
eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου