Μάθε τα πάντα για την ΔΙΑΙΤΑ με ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ!!!

ΔΙΑΙΤΑ με ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
Δίνεται η εντύπωση ότι όπου και να κοιτάξεις, κάποιος οπωσδήποτε θα διαφημίζει μια καινούργια δίαιτα, εκθειάζοντας το ρόλο της πρωτεΐνης. Αλλά ανεξάρτητα από το αν θέλετε να χάσετε βάρος, να πάρετε βάρος ή να διατηρήσετε το βάρος σας η σημασία των πρωτεϊνών ξεφεύγει από το στόχο της δημιουργίας μυών και ωραίας εμφάνισης.
loading...

Τροφές για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!!!

trofes gia apistefto mavrisma
Η συστηματική κατανάλωση ορισμένων τροφών επιτρέπει να έχουμε επιδερμίδα καλά ενυδατωμένη και καλά προετοιμασμένη για ένα υγιεινό και όμορφο μαύρισμα. Ανάμεσα σε αυτές τις τροφές περιλαμβάνονται κυρίως φρούτα – λαχανικά κίτρινου και πορτοκαλί χρώματος.
loading...

10 τροφές για λάμψη,προστασία και ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ το καλοκαίρι!!!

Προστασία αντιγήρανση καλοκαίρι
Ο ήλιος, οι υψηλές θερμοκρασίες, η αφυδάτωση και η ελλιπής διατροφή στέκονται εμπόδια σε αυτή μας την προσπάθεια. Παρακάτω θα βρεις τις 10 καλύτερες τροφές για να αποκτήσεις μια ασπίδα προστασίας και αντιγήρανσης αποκτώντας λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, αλλά και μαλλιά και νύχια.
loading...

Έξυπνα TIPS για SUPER ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!!!

TIPS για SUPER ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Η ενυδάτωση αποτελεί σημαντικό συστατικό της καλοκαιρινής διατροφής. Η σύσταση των 8-10 ποτηριών νερού την ημέρα αποτελεί πλέον ένα μύθο. Τι μπορεί να μας ενυδατώσει τελικά; Πως μπορούμε να καταναλώνουμε υγρά με ευχαρίστηση; Εκτός από το νερό, τι άλλο μπορώ να καταναλώσω για επαρκή ενυδάτωση;
loading...

ΜΥΘΟΣ ότι με άδειο στομάχι ΚΑΙΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΙΠΟΣ!!!

ΜΥΘΟΣ ότι με άδειο στομάχι ΚΑΙΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΙΠΟΣ

Πολλοί ασκούμενοι συνηθίζουν να τρέχουν ή να πηγαίνουν στο γυμναστήριο νηστικοί, πιστεύοντας ότι έτσι θα κάψουν περισσότερο λίπος.
Η τακτική αυτή βασίζεται στη θεωρία πως όταν είμαστε νηστικοί, αναγκάζεται ο οργανισμός να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα λίπους του για να βρει την ενέργεια που του χρειάζεται στη διάρκεια της άσκησης.
loading...

ΚΑΨΕ ΛΙΠΟΣ ΑΥΞΗΣΕ ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΟ ΓΑΛΑ!!!

Αύξηση μυικής μάζας και σοκολατούχο γάλα
Για όσους επιθυμούν να κάψουν λίπος και να αναπτύξουν μυϊκή μάζα, δεν υπάρχει καλύτερο τρόφιμο από ένα ελαφρύ σοκολατούχο γάλα, το οποίο θα πρέπει να καταναλώνεται περίπου 30 λεπτά από την ολοκλήρωση της προπόνησης, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως ένα φιλέτο κρέατος, δηλαδή καθαρή πρωτεΐνη, είναι ότι καλύτερο για τους λάτρεις του γυμνασμένου σώματος.
loading...

Τροφές με αντιηλιακή προστασία!!!

Τροφές με αντιηλιακή προστασία
Η πολύωρη έκθεση σου στον ήλιο (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) μπορεί να κρύβει πολλούς κινδύνους για την επιδερμίδα σου. Ηλιακά εγκαύματα, πρόωρη γήρανση, πανάδες είναι μόνο μερικές από τις συνέπειες του ήλιου στο δέρμα μας. Αν αναρωτιέσαι τι παραπάνω μπορείς να κάνεις για να προστατευτείς από τον ήλιο, έχουμε την απάντηση: σωστή "αντιηλιακή" διατροφή που προφυλάσσει την επιδερμίδα.
loading...

ΜΟΥΣΛΙ...ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ!!!!

Μούσλι σούπερ τροφή για υψηλές καύσεις
Σε μία περίοδο της ζωής μου που πραγματικά φυτοζωούσα, προκειμένου να τρώω κάτι θρεπτικό, που να με στηρίζει όλη μέρα, άρχισα να τρώω μούσλι. Αλήθεια, γνωρίζετε πως το μούσλι βρίσκεται στην κορυφή της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι μία τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, ιχνοστοιχεία και σίδηρο; Μας προσφέρει μεγάλη ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες και μας βοηθά να έχουμε καλό μεταβολισμό.
loading...

Αναψυκτικά Διαίτης Αθώα ή Ένοχα?

anapsiktika diaitis light
Τα αναψυκτικά διαίτης και άλλα ποτά με τεχνητές γλυκαντικές ουσίες τα οποία είχαν στο παρελθόν κατηγορηθεί για σύνδεση με εμφάνιση διαβήτη, αθωώνονται τώρα από ερευνητές του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ – τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους άνδρες.
loading...

ΔΙΑΙΤΑ για να διώξεις τις ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΓΡΩΝ!!!

Δίαιτα κατακρατήσεις υγρών
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα-ΔΙΑΙΤΑ πρέπει να το ακολουθήσετε για 2 εβδοµάδες. Αν θέλετε ωστόσο, µπορείτε να το ακολουθήσετε περισσότερο, καθώς δεν ενέχει κίνδυνους για την υγεία.

loading...

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ με εξαιρετικά αποτελέσματα!!!

Διαλειμματική δίαιτα
Ο λόγος για μια νέα έρευνα που παρουσιάστηκε στο 18ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Στη νέα μελέτη φάνηκε πως η Διαλειματική δίαιτα ή δίαιτα εναλλασσόμενων θερμίδων (Intermittent diet) επιφέρει μεγαλύτερη απώλεια βάρους από ότι η σταθερά υποθερμιδική δίαιτα.
loading...

Πιές ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ για πετυχημένη ΔΙΑΙΤΑ!!!

Πράσινο τσάι για επιτυχία στη δίαιτα

H ζέστη του καλοκαιριού δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για λουκούλεια γεύματα. Στις διακοπές όμως δεν είσαι διατεθιμένη να κυκλοφορείς με τον θερμιδομετρητή τσέπης στο χέρι και να μετράς θερμίδες στα φαγητά. Μπορεί ένα δροσιστικό ποτήρι πράσινο τσάι να σε βοηθήσει να χάσεις πόντους από εκεί που το έχεις πιο πολύ ανάγκη; Οι διαιτολόγοι λένε πως ναι!
Η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος, Γεωργία Καπώλη, εξηγεί πως οι ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού θα αυξήσουν τις καύσεις, θα διορθώσουν την λειτουργία του μεταβολισμού και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη σέξι επίπεδη κοιλιά που επιθυμείς.
loading...

Το μυστικό της Ελένης Πετρουλάκη για ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ!!!!

Ελένη Πετρουλάκη επίπεδη κοιλιά
Ένα είναι το μυστικό για επίπεδη κοιλίτσα, και η Ελένη Πετρουλάκη δεν δίστασε να το αποκαλύψει σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση!

Καλεσμένη στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν την περασμένη Τετάρτη η σταρ του fitness Ελένη Πετρουλάκη και ο –επίσης fit- παρουσιαστής δεν μπόρεσε να μην την «ανακρίνει» για τα μικρά μυστικά του τέλειου σώματος!
loading...

ΔΙΑΙΤΑ,Ενδεικτικό πρόγραμμα για μετά τα 30 και τα 40!!!

Πρόγραμμα δίαιτα
Ενδεικτικό πρόγραμμα
Διατηρήστε τη γραμμή σας και καλύψτε όλες τις διατροφικές ανάγκες της ηλικίας σας με το πρόγραμμα που ακολουθεί.
loading...

ΔΙΑΙΤΑ για μετά τα 30 και τα 40!!!

ΔΙΑΙΤΑ για μετά τα 30 και τα 40
Η τρίτη και η τέταρτη δεκαετία της ζωής μας αποδεικνύονται «ζόρικες», καθώς ο μεταβολισμός μας επιβραδύνεται και το λίπος εναποτίθεται πιο εύκολα στο σώμα μας. Ένα σωστό διατροφολόγιο θα μας βοηθήσει να συντηρηθούμε στα κιλά μας. Μετά την ηλικία των 30 οι ορμονικές μεταβολές που συμβαίνουν στο γυναικείο οργανισμό συμβάλλουν στην αυξημένη συσσώρευση λίπους ειδικά στην κοιλιά και τη μειωμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας.
loading...

Επίπεδη κοιλιά ΤΩΡΑ!!!

Επίπεδη κοιλιά κοιλιακοί
Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να έχουμε επίπεδη κοιλιά. Όμως για κάποιο λόγο το φερμουάρ δεν κουμπώνει. Το φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς είναι αντιαισθητικό και μπορεί να προκαλέσει δυσφορία. Ξέρατε ότι το δυσάρεστο αίσθημα του πρηξίματος οφείλεται σε πλήθος παραγόντων, από την τροφική δυσανεξία ως τη δυσκοιλιότητα; Τα καλά νέα; Σας δίνουμε τους τρόπους για να το αποφύγετε.
loading...
eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου