Ασκήσεις για απίστευτους γλουτούς!!!!

Ασκήσεις για απίστευτους γλουτούς

Σε αυτό το βίντεο 4 λεπτών θα δείτε από μια πραγματικά εκπληκτική γυμνάστρια όπου με την εκπληκτική μέθοδο μικρής διάρκειας και μεγάλης έντασης έχει καταφέρει να φτιάξει ένα υπέροχο σώμα και να επηρεάσει θετικά πολύ κόσμο να στραφεί στον αθλητισμό!!!Στο σημερινό πρόγραμμα θα δείτε ασκήσεις για απίστευτους γλουτούς!!!!

loading...

Θέλεις να ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ? Βγές πιο συχνά στο κρύο!!!

Αδυνάτισμα άσκηση στο κρύο

Μερικές «δόσεις» κρύου μπορεί να βοηθήσουν στην απώλεια λίπους και πάχους, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα, η οποία, με βάση πειράματα σε ζώα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι με περιττά κιλά μπορούν, αν κατεβάσουν τον θερμοστάτη στο σπίτι ή τη δουλειά τους, να χάσουν βάρος και παράλληλα να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας.


loading...

Πιές ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ γα να είσαι πάντα “όρθιος” !!!

Πράσινο τσάι για επιδόσεις
Το πράσινο τσάι εκτός από τα υπόλοιπα θετικά που έχει φαίνεται τώρα πως κάνει καλό και στους άνδρες που δεν είναι και πολύ.... στα “πάνω τους”
Τα αντιοξειδωτικά, σαν αυτά που περιλαμβάνονται στο πράσινο τσάι , καταπολεμούν την ανδρική υπογονιμότητα: οι άνδρες που παίρνουν συγκεκριμένες βιταμίνες ή άλλα αντιοξειδωτικά έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν παιδιά.
loading...

Φάε υγιεινά και οικονομικά!!!

 


Ένας υγιεινός και δραστήριος τρόπος ζωής ξεκινά πάντα
με τηv επίτευξη μιας ισορροπημένης διατροφής

Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής είναι σημαντικό για να προσφέρουμε στον οργανισμό μας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά. Δυστυχώς όμως, ο πολυάσχολος και μοντέρνος τρόπος ζωής δεν μας αφήνει πάντα περιθώρια να επιλέγουμε υγιεινά γεύματα τόσο συχνά, με αποτέλεσμα να χάνουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Το τυποποιημένο φαγητό συχνά έχει χάσει τις σημαντικές βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα και άλλα θρεπτικά συστατικά, γι' αυτόν τον λόγο είναι σημαvτικό να υιοθετήσουμε υγιεινές διατροφικές συνήθειες.
loading...

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ με το πιο οικονομικό γεύμα σε μια ΔΙΑΙΤΑ!!!

Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!


loading...

Οικονομική ΔΙΑΙΤΑ υγιεινό ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ!!!

Αν μέχρι τώρα ανέβαλες τη δίαιτα με την πρόφαση ότι η δίαιτα κοστίζει, τότε ήρθε τώρα η ώρα να αναθεωρήσεις! Χάσε γρήγορα και εύκολα κιλά με τα παρακάτω μενού που θα σου κοστίσουν κάτι λιγότερο από 10 ευρώ τη μέρα (ενώ οι μερίδες θα είναι για 4 άτομα).  Ακολούθησε το παρακάτω πρόγραμμα μιας εβδομάδας και χάσε κιλά με λίγα χρήματα! Αν οι φίλες ή ο φίλος σου σε παρασύρουν σε περιττά ψώνια απλά μην τους παίρνεις μαζί σου, δεν είναι ανάγκη να χαλάσει μια περιουσία για να χάσεις τα περιττά κιλάκια!
loading...

(2) Αντικαταστήστε τροφές και ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ!!!

antikatastiste trofes kai adynatiste
Υπάρχουν τροφές που εφόσον τις αντικαταστήσεις με άλλες παρόμοιες ή και με τις ίδιες τροποποιημένες, το θερμιδικό όφελος που θα έχεις είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ψάξε στον παρακάτω θερμιδομετρητή της αντικατάστασης και βρες τις τροφές που σου ταιριάζουν:
Αν λοιπόν θέλεις να καταναλώσεις:
Μουσακά προτίμησε Παστίτσιο για να γλιτώσεις 115 θερμίδες / μερίδα
Μουσακά προτίμησε Μελιτζάνες παπουτσάκια για να γλιτώσεις 223 θερμίδες / μερίδα
Μπακλαβά (1 τεμάχιο) προτίμησε Σιμιγδαλένιο χαλβά (2 φέτες) για να γλιτώσεις 346 θερμίδες
loading...

(1) Αντικαταστήστε τροφές και ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ!!!

Αντικαταστήστε τροφές και αδυνατίστε Υπάρχουν τροφές που εφόσον τις αντικαταστήσεις με άλλες παρόμοιες ή και με τις ίδιες τροποποιημένες, το θερμιδικό όφελος που θα έχεις είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ψάξε στον παρακάτω θερμιδομετρητή της αντικατάστασης και βρες τις τροφές που σου ταιριάζουν:
Αν λοιπόν θέλεις να καταναλώσεις:
loading...

Η τέλεια ΔΙΑΙΤΑ - ΔΙΑΙΤΡΟΦΗ!!!

Η τέλεια ΔΙΑΙΤΑ - ΔΙΑΙΤΡΟΦΗ

Έχετε ποτέ δοκιμάσει να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας; Εάν ναι τότε πρέπει να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές που εάν τις εφαρμόσετε θα χάσετε βάρος μια για πάντα. Δεν χρειάζεται να κάνετε εγχείρηση ούτε να πάρετε κάποιο μαγικό χάπι.

Όλες οι δίαιτες λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο: με την εξισορρόπηση των θερμίδων που λαμβάνετε με τις θερμίδες που καταναλώνετε.

loading...

Πράσινο τσάι και υγεία των ματιών!!!

Πράσινο τσάι και υγεία ματιών
Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι το πράσινο τσάι κάνει καλό στο πεπτικό σύστημα. Νέα κινεζική έρευνα καταλήγει πλέον ότι το πράσινο τσάι είναι ιδιαίτερα ευεργετικό και για τα μάτια.
Οι ερευνητές εξέτασαν τα μάτια ποντικιών που είχαν πιει πράσινο τσάι και διαπίστωσαν ότι οι φακοί, ο αμφιβληστροειδής χιτώνας και άλλοι ιστοί είχαν απορροφήσει σημαντικές ποσότητες κατεχινών, γνωστές αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη.
Ο Δρ. Chi Pui Pang, Καθηγητής Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο του Hong Kong και επικεφαλής της έρευνας, δηλώνει:
loading...

Κάνε τους κοιλιακούς των ονείρων σου με 5 λεπτά την ημέρα!!! (VIDEO)

Κάνε τους κοιλιακούς των ονείρων σου με 5 λεπτά την ημέρα!!! (VIDEO)
loading...

Tίπς και τρίκς για να μειώσεις τις ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!!

Τίπς για να μειώσουμε θερμίδες

Τίπς για να μειώσουμε θερμίδες!!!


Ξεχάστε τις πίτες, τις σοκολάτες και τα γλυκίσματα. Ήρθε η ώρα να βάλετε ένα «stop» στις παχυντικές σας συνήθειες, ελέγχοντας τις θερμίδες που προσλαμβάνετε.Έτσι δε θα χρειαστεί να προβείτε σε δίαιτες express της τελευταίας στιγμής και θα μπορείτε να «τσιμπολογάτε» πολύ πιο άνετα, όταν θα βγαίνετε με παρέα, χωρίς να έχετε τύψεις και χωρίς να επιβαρύνετε τη σιλουέτα και την υγεία σας. Οι αυστηρές δίαιτες και οι ακραίες επιλογές δεν προτείνονται.
loading...

Κάνεις ΔΙΑΙΤΑ? Προτίμησε την ΠΡΩΤΕΙΝΗ!!!

Κάνεις ΔΙΑΙΤΑ? Προτίμησε την ΠΡΩΤΕΙΝΗ

 Αποτελεσματική η δίαιτα με πρωτεΐνες!!!


Νέα μεγάλη διατροφική έρευνα Ευρωπαίων επιστημόνων αποκάλυψε πως ο καλύτερος τρόπος απώλειας βάρους δεν είναι άλλος από μια δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνες και παράλληλα φτωχή σε κατεργασμένους υδατάνθρακες και άμυλο, όπως λευκό ψωμί και άσπρο ρύζι.
loading...
eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου