ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ με εξαιρετικά αποτελέσματα!!!

Διαλειμματική δίαιτα
Ο λόγος για μια νέα έρευνα που παρουσιάστηκε στο 18ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Στη νέα μελέτη φάνηκε πως η Διαλειματική δίαιτα ή δίαιτα εναλλασσόμενων θερμίδων (Intermittent diet) επιφέρει μεγαλύτερη απώλεια βάρους από ότι η σταθερά υποθερμιδική δίαιτα.
Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι που είναι σε φάση δίαιτας χάνουν λιγότερο βάρος από το προσδοκώμενο κι αυτό έχει να κάνει τόσο με προσαρμοστικούς μεταβολικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος, όσο και με πιθανή υπερκατανάλωση τροφής. Μια ομάδα μελετητών από την Αυστραλία με επικεφαλής την R.Wood, εφάρμοσαν σε παχύσαρκους ασθενείς είτε ένα υποθερμιδικό διαιτολόγιο με σταθερές θερμίδες, είτε ένα άλλο μοντέλο με εναλλασσόμενες θερμίδες. Με άλλα λόγια το πρώτο διαιτολόγιο περιείχε 30% λιγότερες θερμίδες από το δεύτερο.
Βρήκαν ότι η δεύτερη ομάδα που έκανε ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ έχασε περισσότερα κιλά από τη πρώτη και μάλιστα το 101% της προσδοκώμενης απώλειας, ενώ η άλλη, το 63% σε 24 εβδομάδες.
πηγη:nutrimed.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου