2. ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ τέλος με σωστή ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ τέλος με σωστή ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!!!

1. Μαύρα φασολάκια

Μια ποσότητα γύρω στα 15γρ από μαύρα φασολάκια, τονώνουν και στηρίζουν τον μυικό ιστό και παράλληλα προσφέρουν μηδαμινό ποσό κορεσμένων λιπαρών.

2. Βρώμη

Η βρώμη είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, έτσι ώστε μια μερίδα από δημητριακά με βρώμη, θα προσφέρουν στον οργανισμό ένα ικανοποιητικό ποσό υδατανθράκων, επιταχύνοντας το ρυθμό του μεταβολισμού.

3. Αβοκάντο

Μια μικρή ποσότητα αβοκάντο εβδομαδιαίως, θα προσφέρει στον οργανισμό την απαραίτητη ποσότητα λιπαρών οξέων και μονοακόρεστων. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα μειωθεί το πρήξιμο, δηλαδή η φλεγμονή του λιπώδους ιστού που προκαλεί την κυτταρίτιδα.

4. Σολομός

Λίγοι γνωρίζουμε ότι ο σολομός είναι ένα άκρως θρεπτικό ψάρι το οποίο χαρίζει στον οργανισμό τεράστια οφέλη και συγκεκριμένα στήριξη του μυϊκού ιστού με τέτοιο τρόπο που να διαλύεται το περιττό λίπος και να δυναμώνει ο μυϊκός ιστός.

5. Μούρα

Τα μικρά νόστιμα φρούτα, προσφέρουν στον οργανισμό ένα πλούσιο ποσό φυτικών ινών, με απώτερο σκοπό την δυναμική τάση αποβολής τοξινών και μειώνοντας τα ποσοστά λίπους στο σώμα.

6. Μπρόκολο

Ένα νόστιμο λαχανικό με ελάχιστες θερμίδες, το οποίο προσφέρει υγεία στον οργανισμό, χάρη στα αντιοξειδωτικά και τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες.

7. Καστανό ρύζι

Περιέχει σε μεγαλύτερο ποσό φυτικές ίνες, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα είδη ρυζιού. Ρυθμίζει τη γλυκόζη και την ινσουλίνη, με αποτέλεσμα προστατεύει το δέρμα από τη κυτταρίτιδα.

8. Γάλα ή Γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

Εμφανίζει υψηλές τιμές σε πρωτεΐνη και ασβέστιο, που επιταχύνουν το ρυθμό του μεταβολισμού και την καύση του πλεονάζοντος ποσού θερμίδων.
kyttaritida diatrofi

Διαβάστε επίσης:

ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!!!

πηγη:dietup.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου