1. ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ τέλος με σωστή ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ τέλος με σωστή ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Βάλε στόχο!

Δεν είσαι η μόνη εκεί έξω που ταλαιπωρείσαι! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις άσχημα, ούτε φυσικά και να απελπίζεσαι. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται περίπου στο 80% του συνολικού γυναικείου πληθυσμού και μπορεί να καταπολεμηθεί με το κατάλληλο διατροφικό τρόπο Ζωής.

Καταρχάς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις την αύξηση της κυτταρίτιδας. Όσο έχεις... έχεις. Το θέμα είναι να μην χειροτερέψει το πρόβλημα. Κι από εκεί και πέρα να αρχίσει να μειώνεται. Σημείωσε λοιπόν στο μυαλό σου τα παρακάτω:
1. Πρέπει να περιορίσεις την κατανάλωση λιπαρών τροφίμων.

Έτσι θα αυξήσεις το ποσοστό υδατανθράκων και πρωτεϊνών, που θα τονώσουν το μυϊκό σου ιστό. Αυτός με τη σειρά του θα καταφέρει να κάψει το παραπάνω λίπος και έτσι δεν θα το αποθηκεύσεις στα πόδια. Άρα, τέρμα τα σουβλάκια, ναι;

2. Πρέπει να προσθέσεις τουλάχιστον ένα ακόμη γεύμα, τύπου σνακ.

Τι καλύτερο από ένα ακόμη υγιεινό σνακ; Κι αν σου φαίνεται ασήμαντο, μάθε πως ένα μόνο επιπλέον σνακ την ημέρα θα αυξήσει τον ρυθμό του μεταβολισμού με αποτέλεσμα την ταχεία καύση των θερμίδων αλλά και του ήδη αποθηκευμένου λίπους.

3. Περισσότερα φρούτα (5 μερίδες) και λαχανικά (6 μερίδες).

Η αυξημένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, πέραν της αντιοξειδωτικής δράσης, θα επηρεάσει θετικά τα λιποκύτταρα, περιορίζοντας τη δράση τους στο να αποθηκεύουν μεγαλύτερο ποσό λίπους.

4. Βάλε τα ψάρια, τα άπαχα κρέατα και τα πουλερικά στο εβδομαδιαίο μενού

Τόνωση του μυϊκού ιστού, όπου θα αποβληθεί ταχέως το σωματικό λίπος, μειώνοντας ταυτοχρόνως την ασθενή τάση των λιποκυττάρων για διόγκωση. Κι αν δεν κατάλαβες; Κράτα αυτό που σε αφορά. Φρόντισε να τρως περισσότερα ψάρια και άπαχα κρέατα. Τα υπόλοιπα θα τα δεις στο σώμα σου.

5. Υψηλή κατανάλωση νερού

Το νερό θα βοηθήσει το σώμα να ‘’ξεπλυθεί’’ από τις ήδη παγιδευμένες τοξίνες και απόβλητα τα οποία βρίσκονται μέσα του. Το μπουκαλάκι νερό λοιπόν συνέχεια μαζί σου. Μην το ξεχνάς. Το έχεις ανάγκη.

6. Μην ξεχνάς τα Ω3 καλά λιπαρά

Ενισχύουν την αιματική κυκλοφορία του σώματος και δραστηριοποιούν – κινητοποιούν τις αποθηκευμένες τοξίνες.

Κι αν τα Ω3 και οι "σύνθετοι" καλοί υδατάνθρακες σου μοιάζουν με κινέζικα, ο διαιτολόγος διατροφολόγος σου δίνει συγκεκριμένη λίστα με τα τρόφιμα εκείνα που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σου, στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!!!
2 ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ!!!


πηγη:dietup.gr
Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου