Μπάρες δημητριακών: υγιεινή λύση!!!

Μπάρες δημητριακών
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι γκρινιάζουν συχνά, ότι επειδή τρώνε σνακ «στο δρόμο» δεν μπορούν να ακολουθήσουν μια σωστή διατροφή και είναι αναγκασμένοι να καταναλώνουν συνέχεια πρόχειρα μικρογεύματα αμφιβόλου διατροφικής αξίας. Το καλύτερο σνακ που μπορώ να αντιπροτείνω στα τυροπιτοειδή και τα υπόλοιπα ανθυγιεινά γρήγορα γεύματα είναι οι μπάρες δημητριακών. Ας τις γνωρίσουμε!

Ποιότητα και ευκολία!
Οι μπάρες δημητριακών είναι έτοιμα σνακ που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ δίπλα στα ράφια των δημητριακών για πρωινό. Ετοιμάζονται και συσκευάζονται από τις ίδιες εταιρίες που πωλούν και τα κλασικά δημητριακά για πρωινό και συνήθως βασίζονται σε κάποιο από αυτά. Η λογική πίσω από τις μπάρες είναι η δημιουργία ενός εύκολου, υγιεινού και οικονομικού σνακ «για το δρόμο» για το σύγχρονο εργαζόμενο και όχι μόνο.
Πώς φτιάχνονται και τι περιέχουν
Πολύ πιο απλά από ότι φαντάζεστε! Φτιάχνονται με δημητριακά, ζάχαρη, φυσικές αρωματικές ύλες, γάλα σε σκόνη και μια σειρά από άλλες ύλες για την τελική διαμόρφωση. Σίγουρα, δεν είναι τόσο αγνές όσο τα δημητριακά που τρώτε για πρωινό, αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα εύκολα σνακ είναι πολύ πιο υγιεινές. Συχνά είναι ενισχυμένες με βιταμίνες και μέταλλα, που βοηθούν για πιο ισορροπημένη διατροφή. Συνήθως είναι πλούσιες και σε φυτικές ίνες.

Ευκολία
Η επίτευξη της σωστής και ισορροπημένης διατροφής είναι μια καθημερινή και συνεχόμενη προσπάθεια για ορθή και ενημερωμένη κατανάλωση τροφών. Οι διατροφικές μπάρες είναι ένας σημαντικός σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια λόγω ευκολίας. Πωλούνται σε πακέτα των έξι σε αδιαφανή συσκευασία, γιατί ο ήλιος καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά. Υπάρχουν πολλές γεύσεις για όλους τους ουρανίσκους, αλλά κατά πάσα πιθανότητα αφού δοκιμάσετε αρκετές θα καταλήξετε σε μερικές που μπορείτε να αλλάζετε για να μη βαριέστε (όχι πάντα κανναβούρι – κανναβούρι, που λέει και το γνωστό άσμα!). Μεταφέρονται στην τσέπη, δε χρειάζονται ψυγείο και γενικά διατηρούνται τόσο εύκολα όσο τα δημητριακά.
Το μυστικό: σωστέ τα παιδιά σας!
Οι σημερινές μαμάδες παραπονούνται ότι τα παιδάκια τους τρώνε «όλο ανοησίες από το περίπτερο» και γίνονται στρουμπουλά. Κι όμως οι μπάρες δημητριακών είναι τόσο γευστικές όσο «οι αηδίες από το περίπτερο» και πραγματικά υγιεινές. Υπάρχουν πολλές γεύσεις, εκ των οποίων ακόμα και σοκολάτα (και γιατί να το κρύβομε άλλωστε, αυτή είναι η αγαπημένη μου!). Έτσι, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τρώνε στο σχολείο ένα σωστό σνακ, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, φτιαγμένο από φυσικά υλικά που τους είναι ευχάριστο στη γεύση. Να σημειώσω, ότι το κόστος για 6 μπάρες είναι όσο για 2 σοκολάτες.

Ποια μπάρα μου ταιριάζει
Διαβάστε την ετικέτα! Υπάρχουν μπάρες που εστιάζουν στις χαμηλές θερμίδες, μπάρες που εστιάζουν στα πλούσια θρεπτικά συστατικά, μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, κτλ. Η τακτική είναι απλή. Βρείτε μια γεύση που σας ιντριγκάρει. Δοκιμάστε την, αλλά διαβάστε και την ετικέτα. Μετά δοκιμάστε μια άλλη και διαβάστε πάλι την ετικέτα. Σιγά σιγά θα βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει απόλυτα και γευστικά και θρεπτικά. Μην ανησυχείτε υπάρχουν πολλές μπάρες.

Επιλέξτε σωστά

Είναι γεγονός ότι η ενημέρωση γύρω από αρκετά θέματα που αφορούν τα καταναλωτικά προϊόντα, ακόμα και για τη διατροφή, γίνεται μέσα από τη διαφήμιση. Έτσι δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους να μπορέσουν να διακρίνουν τι ακριβώς βρίσκεται πίσω από μια "έξυπνη" διαφήμιση και να αξιολογήσουν την πραγματική αξία κάθε τροφής. Αυτό προσπαθούμε να επιτύχουμε εμείς ερευνώντας τα διάφορα προϊόντα. Δοκιμάζοντας και μελετώντας τα, σας προτείνουμε ποιοτικές και υγιεινές λύσεις για την βελτίωση της καθημερινής σας διατροφής.

Γιώργος Εμμανουηλίδης
πηγή:http://health-beauty-internet.blogspot.gr

Αν σας φάνηκε χρήσιμο μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα!!!
Σας ευχαριστoύμε!!!
Georgemman YouTube Channel

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

eshop-myprotein

Αρχειοθηκη ιστολογιου